Karrieredag for jusstudentene

Innlegget er skrevet av Profhil.

Tirsdag 16. september kl. 10.00 arrangerer Jussforeningen ved Høgskolen i Lillehammer for tredje gang karrieredag for alle jusstudentene. Årets mål har vært å vise studentene det brede spekteret av muligheter som byr seg etter endt studium.

Jussforeningen inviterer til karrieredag, tirsdag 16. september.

Jussforeningen inviterer til karrieredag, tirsdag 16. september.

Til nå er 20 bedrifter påmeldt, blant annet Steenstrup Stordrange, Haavind, Wiersholm, DNB, Protector Forsikring og mange andre innenfor både offentlig- og privat sektor. Jussforeningen er stolt over å fortelle at Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen har sagt ja til å delta på dagen. Anundsen er utdannet jurist og har, i tillegg til ministerjobben, blant annet arbeidet som rådgiver og sekretær ved et advokatfirma. Møt opp i auditorium A kl.11.30 for å høre ministerens foredrag.

I tillegg vil å vise studentene at jusstudiet gir mange muligheter, ønsker Jussforeningen å rette fokus på det usunne karakterpresset som eksisterer på jusstudiene i landet. Ettersom bachelor i juss på HiL har blitt et stadig mer populært studie, ser man at disse negative tendensene har spredt seg også hit. Jussforeningen ønsker å jobbe for et godt læringsmiljø uavhengig av hvor på karakterskalaen man befinner seg. Kl. 14.00 vil Harald Olsvik, nestleder av Juristforbundet Student, holde et foredrag om karakterpress og karrierejag i auditorium A.

Enkelte av bedriftene holder også trainee intervju for de som ønsker å starte karriere tidlig. Jussforeningen ønsker velkommen den 16. september der de vil fylle glassgården med bedrifter og liv.

Link til Jussforeningens Karrieredag 2014

Kommentarer

kommentarerKommentarer er stengt.